logo
Blog
Top
vakantie-naar-dubai

Citygidsen

Bezoek de mooiste steden van het Midden-Oosten zoals Dubai, Tel Aviv, Amman of Istanbul
vakantie-naar-dubai

Op stedentrip naar het Midden-Oosten? 3x inspiratie!

Vond je dit een leuke reisgids? Geef je het dan 5 sterren? post

Het Midden-Oosten wordt een steeds populairdere bestemming voor stedentrips. Er zijn dan ook veel mooie steden om te bezoeken, zoals Dubai, Tel Aviv, Amman, Istanbul en nog veel meer. Daarom kan het lastig zijn om een keuze te maken voor jouw stedentrip. Hieronder staat een heleboel inspiratie voor stedentrip bestemmingen naar het Midden-Oosten!

1. Dubai

Een van de meest populaire bestemmingen voor een stedentrip van tegenwoordig is Dubai. Je boekt eenvoudig en goedkoop een vakantie naar Dubai met FTI. De hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten staat bekend om zijn indrukwekkende bezienswaardigheden.

Verder schijnt de zon er het hele jaar door en zijn de temperaturen vrijwel altijd warm. Dubai ligt ook aan het strand en dit maakt de stad een goede bestemming voor het combineren van een stedentrip met een strandvakantie. Een bezoekje aan de bezienswaardigheden Burj Khalifa, het palmeiland, het ‘Museum of the future’ en de woestijn kunnen zeker niet ontbreken tijdens een stedentrip naar Dubai. Je merkt het, in Dubai is er genoeg te doen en te zien voor iedereen!

vakantie-naar-dubai

2. Tel Aviv

De stad Tel Aviv is ook een populaire bestemming voor een stedentrip in het Midden-Oosten. Dit is een van de grootste steden van Israël en de stad is erg variërend en indrukwekkend om te zien. Zo kun je er in het oude centrum je ogen uitkijken naar de Arabische invloeden van meer dan 100 jaar geleden. In het nieuwe gedeelte zie je juist moderne en zeer hoge gebouwen. Dit contrast is erg indrukwekkend om te zien. Tel Aviv ligt ook nog eens aan het strand en zo kun je er ook genieten van een aantal dagen aan het strand. Ideaal voor als je een stedentrip met een strandvakantie wilt combineren. Het is dus zeker de moeite waard om ook Tel Aviv in het achterhoofd te houden bij het boeken van een stedentrip naar het Midden-Oosten!

Tel Aviv

3. Istanbul

Istanbul is een stad dat zowel in Europa als het Midden-Oosten ligt. Dit maakt de stad een zeer bijzondere plek om te bezoeken. De stad is erg multicultureel en dit kom je overal tegen. Een vakantie naar Turkije met FTI is erg makkelijk om te boeken. In Istanbul kan een bezoek aan de ‘Grand Bazaar’ niet ontbreken. Op deze markt kun je van allerlei dingen tegenkomen. Zowel eten, sieraden, kleding en nog vele andere dingen worden er verkocht. Hier krijg je al een goed beeld van de diverse culturen van de stad. Voor een goed uitzicht over de stad kun je de Galatatoren bezoeken. Deze toren is 61 meter hoog en vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over de stad. Istanbul is dus ook echt een aanrader om te bezoeken dus! Met al deze inspiratie voor een stedentrip naar het Midden-Oosten kun jij je stedentrip alvast gaan plannen!

Download je gratis reisgids Dubai