logo
Blog
Top
Treasury Petra van boven

Reisgids Jordanië

Jordanië, ontdek dit wonderlijke land in de woestijn

Reisgids Jordanië

Het Koninkrijk Jordanië is een fascinerend land op het kruispunt van Azië, Afrika en Europa. Het is een land van uitersten. De meeste internationale reizigers komen hier alleen om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien, vooral de rode stad Petra en de dramatische woestijnlandschappen van Wadi Rum. Maar avontuurlijke reizigers zullen merken dat Jordanië veel meer te bieden heeft dan wat je ziet in de toeristische folders.

Jordanië herbergt een schat aan historische christelijke en islamitische plaatsen die verspreid liggen te midden van fascinerende, dorre landschappen die tot een andere planeet lijken te behoren. Het land telt maar liefst 100.000 archeologische en toeristische sites. Tijdens een korte rondreis zal je dus nooit alles kunnen zien, maar met h et onderstaande reisplan willen we je kennis laten maken met het allerbeste dat elk deel van dit bijzonder diverse land te bieden heeft.

Download je gratis reisgids Jordanië

Tours & tickets in Jordanië

Haal het maximum uit je bezoek aan Jordanië boek je tickets of tour online. Zo kan je wachtrijen overslaan en zie je het meeste van Jordanië.